Serie A en FA Cup naar Ziggo Sport

3-8-2018 13:33 - Door: NicoPeters

Serie A en FA Cup naar Ziggo Sport

Ziggo Sport heeft de uitzendrechten van de Italiaanse Serie A en de Engelse beker, de FA Cup, binnengehaald. De zender meldt dat beide competities de komende drie jaren op Ziggo te zien zijn. Tot vorig seizoen was de Serie A op Eurosport te zien en de FA Cup op de zender FOX Sports.

Vervolg: Serie A en FA Cup naar Ziggo Sport

Vanaf het nieuwe seizoenen kunnen nu drie Europese topcompetities gevolgd worden door klanten van Ziggo en abonnees van Ziggo Sport Totaal. Ziggo had al de rechten van de Engelse Premier League en Spaanse La Liga.

De directeur van Ziggo Sport, Will Moerer, reageerde blij op de website van Ziggo Sport. 'De Italiaanse Serie A is met de transfer van Ronaldo naar Juventus en die van Justin Kluivert naar AS Roma weer een stuk interessanter geworden. Stefan de Vrij, Marten de Roon, Kevin Strootman, Hans Hateboer en nu dus ook Kluivert. De Serie A herbergt ineens 5 internationals’, aldus Moerer.

'Het aankopen van de FA Cup-wedstrijden versterkt onze voetbalprogrammering in de weekenden dat er geen Premier League voetbal op het programma staat.' Verder laat de zender weten dat ook de Champions League wordt uitgezonden. ‘Tijdens de groepsfase zal Ziggo Sport, de gratis sportzender voor alle abonnees van Ziggo, naast een live wedstrijd om 19:00 uur, vanaf 21:00 uur een schakelprogramma uitzenden. Daarin wordt geschakeld tussen de doelpunten en de grootste kansen op de diverse velden.’


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Serie A en FA Cup naar Ziggo Sport

Een korte samenvatting: Ziggo Sport heeft de uitzendrechten van de Italiaanse Serie A en de Engelse beker, de FA Cup, binnengehaald. De zender meldt dat beide competities de komende drie jaren op Ziggo te zien zijn. Tot vorig seizoen was de Serie A op Eurosport te zien en de FA Cup op de zender FOX Sports..

Meest gelezen