Van Persie scherp na vraag aan De Jong: Dat willen wij wel weten

3-8-2018 15:19 - Door: NicoPeters

Van Persie scherp na vraag aan De Jong: Dat willen wij wel weten

Robin van Persie, de aanvoerder van Feyenoord, was scherp op de persconferentie voor de wedstrijd tussen PSV en Feyenoord om de Johan Cruijff Schaal van zaterdag (18:00 uur). PSV-spits Luuk de Jong wilde antwoord geven op een vraag, maar Van Persie onderbrak hem.

Vervolg: Van Persie scherp na vraag aan De Jong: Dat willen wij wel weten

Aan de Jong werd de vraag gesteld wat er onder trainer Mark van Bommel anders is dan onder zijn voorganger Phillip Cocu (nu Fenerbahce) en Van Persie reageerde voordat De Jong iets kon zeggen. ‘Dat willen wij wel weten, ja’, zei Van Persie. De Jong moest erom lachen en zei: ‘Haha, hoe we trainen is anders. Van Bommel zit er kort bovenop en Cocu keek meer van de zijkant toe.’

‘Ik hou ervan: veel partijtjes waar het altijd om winnen draait en dan merk je dat er heel veel plezier op de training komt’, aldus De Jong. Van Persie hoorde het graag aan en sloot af. ‘Dat zit goed, hoor. PSV is een goede ploeg. We hebben net even gehoord wat er is veranderd’, aldus een lachende Van Persie.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Van Persie scherp na vraag aan De Jong: Dat willen wij wel weten

Een korte samenvatting: Robin van Persie, de aanvoerder van Feyenoord, was scherp op de persconferentie voor de wedstrijd tussen PSV en Feyenoord om de Johan Cruijff Schaal van zaterdag (18:00 uur). PSV-spits Luuk de Jong wilde antwoord geven op een vraag, maar Van Persie onderbrak hem..

Meest gelezen