Sparta Rotterdam versterkt zich met Gregor Breinburg

2-8-2018 16:56 - Door: NicoPeters

Sparta Rotterdam versterkt zich met Gregor Breinburg

Sparta Rotterdam heeft Gregor Breinburg weten vast te leggen. De middenvelder (26) komt transfervrij over van NEC Nijmegen en tekende voor één seizoen op Het Kasteel. Sparta is blij met de komst van Breinburg, die eerder ook bij De Graafschap speelde.

Vervolg: Sparta Rotterdam versterkt zich met Gregor Breinburg

‘Gregor is een technisch begaafde speler, die in het verleden al uitgeroepen werd tot Speler van het Jaar bij zowel De Graafschap als NEC. Het is een ervaren speler, die weet wat gevraagd wordt om voor promotie te spelen. We wilden graag nog een middenvelder aan de selectie toevoegen en zijn blij dat met Gregor te doen’, aldus technisch directeur Henk van Stee.

Breinburg is ook blij met zijn transfer en verwacht een mooi seizoen. ‘Dit is een mooie club, die komend seizoen om de bovenste plaatsen gaat spelen in de Keuken Kampioen Divisie. Het verhaal van Sparta sprak me erg aan en het gevoel is erg goed. Ik denk dat we hier een heel mooi seizoen kunnen neerzetten.’

Eerder haalde Sparta al onder meer Royston Drenthe, Lars Veldwijk en Edouard Duplan.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Sparta Rotterdam versterkt zich met Gregor Breinburg

Een korte samenvatting: Sparta Rotterdam heeft Gregor Breinburg weten vast te leggen. De middenvelder (26) komt transfervrij over van NEC Nijmegen en tekende voor één seizoen op Het Kasteel. Sparta is blij met de komst van Breinburg, die eerder ook bij De Graafschap speelde..

Meest gelezen