Oud Ajacied verlengt contract bij Everton met een jaar

30-7-2018 23:18 - Door: M.d.Z.

De oud Ajax doelman Maarten Stekelenburg is niet van plan vroeg terug te keren naar de Eredivisie, de goalie verlengde zijn contract met een jaar bij Everton maandag.

Vervolg: Oud Ajacied verlengt contract bij Everton met een jaar

Waar de alweer 35-jarige Stekelenburg al sinds 2016 uitkomt voor Everton, blijft hij daar ook volgend seizoen op de loonlijst staan. Het contract van de goalie is verlengt tot medio 2020, daar waar het eerst tot medio 2019 doorliep.

 

Stekelenburg moet doelman Pickford voor zich dulden, de nummer een onder de lat bij The Toffees en het nationale team. 'Jordan heeft een erg goed seizoen gedraaid en speelde ook geweldig voor Engeland op het WK,' aldus de oud Ajacied die geen moeite heeft met zijn positie als reservegoalie, 'Ik begrijp wat mijn rol zal zijn en ik zal proberen met Jordan te concurreren, terwijl ik hem tegelijkertijd ook beter wil maken.'

 

'Voor mij persoonlijk was het een moeilijk seizoen omdat ik geblesseerd was en het kostte me een paar maanden om daar weer van terug te komen. Nu ben ik echter weer fit, heb ik in de voorbereiding een aantal wedstrijden gespeeld en kijk ik uit naar de terugkeer van Jordan, zodat we elkaar weer kunnen motiveren.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Oud Ajacied verlengt contract bij Everton met een jaar

Een korte samenvatting: De oud Ajax doelman Maarten Stekelenburg is niet van plan vroeg terug te keren naar de Eredivisie, de goalie verlengde zijn contract met een jaar bij Everton maandag..

Meest gelezen