Kovac: Het klopt dat Lewandowsi een vertrekwens heeft

30-7-2018 13:28 - Door: M.d.Z.

Kovac: Het klopt dat Lewandowsi een vertrekwens heeft

De Poolse spits wilde vertrekken bij het Duitse Bayern Munchen, maar kwam daar later op terug en gaf aan toch te willen blijven bij de Recordmeister.

Vervolg: Kovac: Het klopt dat Lewandowsi een vertrekwens heeft

Het Duitse ky Deutschland maakt melding dat Lewandowski wil praten met de trainer wanneer de club terug is van de trip uit Amerika. De Poolse spits wil zijn toekomstplannen bespreken met trainer Niko Kovac, die in de aanvaller een belangrijke rol ziet en hem allerminst wil laten vertrekken.

 

Het Spaanse Marca weet te melden dat de Pool nog steeds in beeld is bij Real Madrid, maar dat de Madrileense grootmacht hem niet ten koste van alles wil halen als nieuwe aanvaller.

 

Afgelopen seizoen werd de Pool met 29 treffers de topschutter van de Duitse Bundesliga en mag de aanvaller allerminst vertrekken bij Die Recordmeister.

 

Vertrekwens
Aan de Duitse media laat trainer Kovac weten: 'Het is waar dat Robert eraan denkt om van club te wisselen. Dat is wat hij wil, maar het gaat er ook om wat wij als club willen. Wij zijn Bayern, hebben op dit moment een topspits en laten ons zeker niet door iemand van buitenaf vertellen hoe we het moeten doen.'

 

Geen transfer op handen
Een transfer lijkt de Pool echter uit het hoofd te moeten zetten, 'Het is duidelijk dat hij deze club niet zal verlaten. We hebben een spits van wereldklasse en willen die zeker niet afstaan of weggeven.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Kovac: Het klopt dat Lewandowsi een vertrekwens heeft

Een korte samenvatting: De Poolse spits wilde vertrekken bij het Duitse Bayern Munchen, maar kwam daar later op terug en gaf aan toch te willen blijven bij de Recordmeister..

Meest gelezen