Portretrechten waren doodsteek voor transfer Klaassen naar Napoli

30-7-2018 13:07 - Door: M.d.Z.

Afgelopen winterse periode leek Davy Klaassen naar het Italiaanse Napoli te verkassen, maar de portretrechten gooide roet in het eten.

Vervolg: Portretrechten waren doodsteek voor transfer Klaassen naar Napoli

In gesprek met het Algemeen Dagblad laat Davy Klaassen weten dat het allemaal veel te kort dag was, 'De trainer vertelde het me op de laatste dag voor de transferdeadline. Eigenlijk wil je dat soort dingen niet beslissen op het laatste moment. Het was jammer dat het niet doorging. Maar ik had niet iets van: nu stort mijn wereld in.'

 

De voormalig Everton coach Sam Allerdyce gaf toen al te kennen dat hij het betreurde dat de transfer van Klaassen afketste, waar de oud Ajacied bij Everton niet aan spelen toekwam.

 

Afgelopen week wist het Duitse Werder Bremen de oud Ajacied uit zijn lijden te verlossen en betaalde 15 miljoen voor de middenvelder, die bij zijn debuut direct het net wist te vinden tegen Arminia Bielefeld.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Portretrechten waren doodsteek voor transfer Klaassen naar Napoli

Een korte samenvatting: Afgelopen winterse periode leek Davy Klaassen naar het Italiaanse Napoli te verkassen, maar de portretrechten gooide roet in het eten..

Meest gelezen