Chery kiest voor uitlening aan Turks Kayserispor

28-7-2018 17:33 - Door: MaxKoehorst

Chery kiest voor uitlening aan Turks Kayserispor

De 30-jarige Tjaronn Chery keert terug op de Westerse velden na een periode bij Guizhou Hengfeng. De club leent hem voor in ieder geval één seizoen uit aan het Turkse Kayserispor, de oud-speler van FC Groningen rond de deal spoedig af.

Vervolg: Chery kiest voor uitlening aan Turks Kayserispor

Chery is al met zaakwaarnemer en al onderweg naar Nederland, waar Kayserispor een trainingskamp belegt. Chery kwam niet veel aan spelen toe in China en daarom wil de speler graag weer proberen aan spelen toe te komen in Turkije. De eenvoudig bekerwinnaar met FC Groningen was onder meer actief bij FC Twente, ADO Den Haag, QPR en FC Emmen.

 

Bij Groningen liet hij zijn stempel achter en vervolgens volgde Queens Park Rangers in een transfer van ongeveer 2,3 miljoen euro. Spoedig daarna koos de speler voor China in een transfer van bijna 3 miljoen.

 

Chery komt bij de club de Turkse-Nederlander Deniz Türüc tegen en de van Feyenoord overgekomen Bilal Basacikoglu.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Chery kiest voor uitlening aan Turks Kayserispor

Een korte samenvatting: De 30-jarige Tjaronn Chery keert terug op de Westerse velden na een periode bij Guizhou Hengfeng. De club leent hem voor in ieder geval één seizoen uit aan het Turkse Kayserispor, de oud-speler van FC Groningen rond de deal spoedig af..

Meest gelezen