Real Madrid laat Hazard varen en kiest interne oplossing

28-7-2018 19:58 - Door: MaxKoehorst

Real Madrid laat Hazard varen en kiest interne oplossing

Real Madrid gaat zeer waarschijnlijk niet in zee met Chelsea om Eden Hazard over te nemen. De club komt er niet uit met Chelsea vanwege de torenhoge transfersom en lijkt dus binnen de selectie te moeten kijken naar een oplossing.

Vervolg: Real Madrid laat Hazard varen en kiest interne oplossing

De verkoop van Cristiano Ronaldo aan Juventus heeft ervoor gezorgd dat er een flinke aanslag is gepleegd op het aantal doelpunten van Madrid en er zal toch echt een nieuwe topspeler gehaald moeten worden om het aantal weer op te kunnen schroeven. Droom kandidaat Hazard kost echter minimaal 150 tot zelfs 200 miljoen euro en volgens diverse nieuwsbladen wordt dat voorzitter Florentino Pérez te gortig.

 

Real zou nu gaan kijken naar de oplossing om huidige spelers als Isco of Marco Asensio op de plek van Ronaldo te zetten. Mocht dat niet lukken zal nieuwe aankoop Vinícius Júnior snel zijn stempel moeten drukken.

 

Namen als Harry Kane duiken nu weer op in Madrid, iets waar de fans ook niet geheel onwelwillend tegenover staan.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Real Madrid laat Hazard varen en kiest interne oplossing

Een korte samenvatting: Real Madrid gaat zeer waarschijnlijk niet in zee met Chelsea om Eden Hazard over te nemen. De club komt er niet uit met Chelsea vanwege de torenhoge transfersom en lijkt dus binnen de selectie te moeten kijken naar een oplossing..

Meest gelezen