Merkel nieuwe aanwinst Heracles Almelo

28-7-2018 17:59 - Door: MaxKoehorst

Merkel nieuwe aanwinst Heracles Almelo

Heracles Almelo heeft zich versterkt met Alexander Merkel. De oud-speler van onder meer Admira Wacker, VfL Bochum en AC Milan was na zijn vertrek bij Wacker transfervrij en tekent voor minimaal één jaar.

Vervolg: Merkel nieuwe aanwinst Heracles Almelo

Mocht Merkel het goed doen, mag de 26-jarige middenvelder een seizoen extra in Almelo blijven. De speler verslijt alleen sinds 2010 al aardig wat clubs en de kans is dus groot dat Heracles het bij één seizoen houdt met het oud wonderkind van Milaan. De speler speelde bij geen enkele club meer dan 14 wedstrijden in een geheel seizoen.

 

Heracles Almelo haalde deze transferperiode al 10 nieuwe spelers erbij en dit is dus nummer 11. De nieuwe Duitse trainer Frank Wormuth wil weer richting de middenmoot met de ploeg en dat kan alleen als er wat grote namen worden binnengehaald. Eerder trok hij door zijn Duitse achtergrond al talent Lennart Czyborra aan van Schalke 04 II.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Merkel nieuwe aanwinst Heracles Almelo

Een korte samenvatting: Heracles Almelo heeft zich versterkt met Alexander Merkel. De oud-speler van onder meer Admira Wacker, VfL Bochum en AC Milan was na zijn vertrek bij Wacker transfervrij en tekent voor minimaal één jaar..

Meest gelezen