David Neres betreurt blokkade omtrent transfer naar AS Roma

28-7-2018 18:10 - Door: MaxKoehorst

David Neres betreurt blokkade omtrent transfer naar AS Roma

David Neres mag deze zomer van technisch directeur Marc Overmars niet voor een lage prijs de deur uit en eigenlijk willen trainer Erik ten Hag en Overmars de speler helemaal niet kwijt, wat teleurstelling zou opwekken bij Neres.

Vervolg: David Neres betreurt blokkade omtrent transfer naar AS Roma

AS Roma, wat enkele dagen geleden Malcom misliep omdat FC Barcelona ermee vandoor ging, zoekt een nieuwe flankspeler annex aanvaller en is na de soap met Malcom dus uitgekomen bij Neres. Ajax heeft echter gezegd dat ze de speler niet voor een lage som laten gaan en zouden zelfs 40 miljoen hebben geëist, iets wat technisch directeur Monchi van Roma niet zomaar neerlegt. Neres zou de stap wel willen maken; hij komt oud-ploeggenoot Justin Kluivert weer tegen die deze zomer dezelfde stap maakte en gaat er qua salaris fors op vooruit.

 

Monchi mag van voorzitter James Pallotta 40 miljoen uitgeven aan Neres als de technisch directeur dat er voor over heeft. Toch lijkt vooral Monchi bij zo’n bedrag wel twijfels te hebben. Roma heeft meerdere spelers op de shortlist en lijkt nu eerst te gaan informeren bij andere clubs om goedkopere alternatieven te vinden.

 

Een vertrek van de Braziliaanse speler van Ajax lijkt deze zomer uitgesloten, de 21-jarige speler vertrok vorig jaar in januari naar Ajax en de speler mag van Ajax dus uiterlijk volgend seizoen vertrekken mocht het daarvan komen.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

David Neres betreurt blokkade omtrent transfer naar AS Roma

Een korte samenvatting: David Neres mag deze zomer van technisch directeur Marc Overmars niet voor een lage prijs de deur uit en eigenlijk willen trainer Erik ten Hag en Overmars de speler helemaal niet kwijt, wat teleurstelling zou opwekken bij Neres..

Meest gelezen