DONDERDAG EL: AZ en Vitesse hebben moeite met tegenstanders

27-7-2018 08:24 - Door: MaxKoehorst

DONDERDAG EL: AZ en Vitesse hebben moeite met tegenstanders

Donderdagavond werd er weer Europa League-voetbal gespeeld, dit keer de voorrondes van AZ en Vitesse in hun strijd om de poulefase.

Vervolg: DONDERDAG EL: AZ en Vitesse hebben moeite met tegenstanders

FC Viitorul – Vitesse (2-2)

Het zat Vitesse in de eerste helft totaal niet mee, het Roemeense Viitorul van Gheorghe Hagi was ijzersterk en kwam aan het einde van de eerste helft 1-0 voor door Denis Drăguș die werd geassisteerd door Lyes Houri. Aan het begin van de tweede helft was het weer Drăguș en werd het toch wel een domper voor Vitesse. De club vocht zich terug door een goal van Tim Matavž en leek de wedstrijd weer in handen te hebben, na lang vechten gaf Vyacheslav Karavaev een mooie assist op Bryan Linssen en werd de eindstand 2-2, een rode kaart voor de Roemeense club mocht voor Vitesse niet meer baten.

 

Kairat Almaty – AZ (2-0)

Waar AZ wel even dacht een gemakkelijke avond te hebben, werd het alles behalve dat voor de mannen uit Alkmaar. De club uit Kazachstan speelde veel beter en AZ kon alleen maar toekijken toen Aderinsola Eseola binnen een kwartier de score op 1-0 zette. AZ had daarna veel kansen maar kreeg de bal er maar niet in en Kairat leek het spel veel meer onder controle te hebben in eigen huis. In de tweede helft trok het weer helemaal de kant op van Almaty en werd het zelfs 2-0 voor de ploeg van speler Andrey Arshavin door weer een goal van Eseola. Kairat kon misschien nog wel op 3-0 komen maar Marco Bizot kon de overige schoten gemakkelijk houden.  


◄ vorige bericht ► volgende bericht

DONDERDAG EL: AZ en Vitesse hebben moeite met tegenstanders

Een korte samenvatting: Donderdagavond werd er weer Europa League-voetbal gespeeld, dit keer de voorrondes van AZ en Vitesse in hun strijd om de poulefase..

Meest gelezen