Feyenoord maakt 3-0 achterstand goed tegen Cocu en speelt alsnog gelijk

22-7-2018 08:44 - Door: MaxKoehorst

Feyenoord maakt 3-0 achterstand goed tegen Cocu en speelt alsnog gelijk

Feyenoord speelde zaterdagavond in een vriendschappelijk duel tegen het Turkse Fenerbahçe van Nederlandse trainer Phillip Cocu. De Rotterdammers stonden met rust 3-0 achter maar maakte het in de tweede helft helemaal goed.

Vervolg: Feyenoord maakt 3-0 achterstand goed tegen Cocu en speelt alsnog gelijk

Trainer Giovanni van Bronckhorst was bij de oefenwedstrijd niet aanwezig, hij is thuis vanwege familieomstandigheden. Assistent Jean-Paul van Gastel nam zijn taken over.

 

Feyenoord speelde met het gehele A-elftal en ook Fenerbahçe had een mooi elftal neergezet. De Rotterdammers kwamen al snel 3-0 achter door Elif Elmas, Giuliano en Mathieu Valbuena. De Nederlandse club was geheel de kluts kwijt en de afwezigheid van de trainer zullen daar ook een rol in hebben gespeeld. In de tweede helft kregen de Feyenoorders er zin in en werd het in de slotminuten toch nog 3-3 door Steven Berghuis, Jens Toornstra en wederom Berghuis in de allerlaatste minuut.

 

Er mag dus rustig gezegd worden dat Feyenoord héél veel geluk heeft gehad. Keeper Justin Bijlow zorgde er ook nog voor dat het geen 4-0 werd, aangezien hij een penalty van Giuliano tegenhield.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Feyenoord maakt 3-0 achterstand goed tegen Cocu en speelt alsnog gelijk

Een korte samenvatting: Feyenoord speelde zaterdagavond in een vriendschappelijk duel tegen het Turkse Fenerbahçe van Nederlandse trainer Phillip Cocu. De Rotterdammers stonden met rust 3-0 achter maar maakte het in de tweede helft helemaal goed..

Meest gelezen