Bergwijn: Ik blijf bij PSV

19-7-2018 13:48 - Door: M.d.Z.

Bergwijn: Ik blijf bij PSV

Waar de jonge aanvaller van PSV diverse clubs voor het uitkiezen heeft deze zomer, heeft Bergwijn al deze aanbiedingen naast zich neergelegt en blijft hij gewoon bij PSV.

Vervolg: Bergwijn: Ik blijf bij PSV

Waar de jonge aanvaller clubs als Arsenal, Liverpool en Tottenham Hotspur en ook diverse clubs uit de Duitse Bundesliga het nakijken geeft, blijft Bergwijn deze zomer gewoon bij de Eredivisie kampioen uit Eindhoven.

 

Waar de jonge aanvaller de ambitie heeft om na de vakantie opnieuw te vlammen bij PSV, is een nieuwe landstitel behalen met de Eindhovenaren zijn nieuwe doel: 'k snap dat de mensen nu nog meer van me verwachten en dat mag ook. Ik verwacht namelijk ook heel veel van mezelf in het nieuwe seizoen. Of dat bij PSV is? Ja, ik blijf bij PSV. Van mij mag de competitie morgen beginnen.'

 

Daar waar Bergwijn nog tot medio 2021 vastligt bij PSV, is Mark van Bommel voor hem ook een verbetering en is hij content met de opvolger van Cocu. 'e merkt het ook aan het plezier tijdens de oefeningen. We trainen best lang en zwaar, maar ook heel veel met de bal. Kleine, korte, felle partijtjes, daar houdt iedereen wel van. En ik hoor nu bij 'Oud' en ik ben pas twintig jaar, haha. Die wedstrijdjes tegen elkaar zijn geweldig, dan zie je hoe fanatiek iedereen is. Alles winnen, daar hamert de trainer voortdurend op.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Bergwijn: Ik blijf bij PSV

Een korte samenvatting: Waar de jonge aanvaller van PSV diverse clubs voor het uitkiezen heeft deze zomer, heeft Bergwijn al deze aanbiedingen naast zich neergelegt en blijft hij gewoon bij PSV..

Meest gelezen