AS Roma wil PSV doelman Zoet als opvolger vertrokken Becker

19-7-2018 12:25 - Door: M.d.Z.

AS Roma wil PSV doelman Zoet als opvolger vertrokken Becker

Waar PSV doelman Jeroen Zoet graag wil behouden met het oog op de Champions League, lonkt een transfer naar de Italiaanse Serie A voor de goalie van de Eindhovenaren.

Vervolg: AS Roma wil PSV doelman Zoet als opvolger vertrokken Becker

Waar AS Roma deze week groen licht gaf voor een vertrek van doelman Alisson Becker naar Liverpool FC, werd de goalie de duurste transfer van AS Roma ooit. Waar Klopp een dikke 75 miljoen neerlegde voor de goalie, richten de Romeinen nu hun peilen op PSV doelman Jeroen Zoet.

 

Waar doelman Zoet na het kampioenschap en het duel tegen Ajax door diverse Europese clubs werd gezien, had ook het Italiaanse Napoli eerder al interesse in de goalie van PSV.

 

Zoet zelf zit in dubio en wil met het oog op Oranje en de eventuele Champions League met PSV graag iedere week spelen en niet zomaar op de bank terecht komen bijj een volgende club. Er kan nog van alles gebeuren tot eind augustus.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

AS Roma wil PSV doelman Zoet als opvolger vertrokken Becker

Een korte samenvatting: Waar PSV doelman Jeroen Zoet graag wil behouden met het oog op de Champions League, lonkt een transfer naar de Italiaanse Serie A voor de goalie van de Eindhovenaren..

Meest gelezen