Zidane lijkt adviseur te worden bij Juventus

18-7-2018 18:55 - Door: MaxKoehorst

Zidane lijkt adviseur te worden bij Juventus

Volgens diverse nieuwsbladen wordt Zinédine Zidane de nieuwe adviseur van de sportief directeur van Juventus. De trainer die net weg is bij Real Madrid lijkt een carrière achter de schermen de komende tijd dus liever te willen.

Vervolg: Zidane lijkt adviseur te worden bij Juventus

Zidane, die tussen 2016 en 2018 een fortuin aan prijzen won met Real Madrid, lijkt nu dus te gaan voor een toekomst dichtbij de directie van de club Juventus waar hij 5 jaar als speler actief was. De speler kan vanaf oktober mee gaan lopen met Fabio Paratici, die het daar nu voor het zeggen heeft.

 

Eerder werd nog gemeld dat Zidane Paratici ook echt zou opvolgen. Volgens Libertad Digital blijft het bij adviseren, daarna kan worden gekeken of Zidane wellicht een belangrijkere rol kan krijgen bij de club, bijvoorbeeld als Massimiliano Allegri wegvalt, zodat ze intern een andere trainer hebben.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Zidane lijkt adviseur te worden bij Juventus

Een korte samenvatting: Volgens diverse nieuwsbladen wordt Zinédine Zidane de nieuwe adviseur van de sportief directeur van Juventus. De trainer die net weg is bij Real Madrid lijkt een carrière achter de schermen de komende tijd dus liever te willen..

Meest gelezen