Belg Eden Hazard lijkt megatransfer naar Real Madrid te gaan maken

19-7-2018 10:40 - Door: MaxKoehorst

Belg Eden Hazard lijkt megatransfer naar Real Madrid te gaan maken

Volgens het sportblad RMC is er een mondeling akkoord tussen Belg Eden Hazard en voetbalclub Real Madrid om deze zomer te verkassen van Chelsea naar Real voor een flinke som. Chelsea moet alleen zelf nog akkoord gaan met de mogelijke transfer maar zal niet in de weg liggen.

Vervolg: Belg Eden Hazard lijkt megatransfer naar Real Madrid te gaan maken

Chelsea weet namelijk ook dat het al sinds 2012 profijt heeft van de vleugelaanvaller en als het zover komt, zal Chelsea zeer waarschijnlijk akkoord gaan met een reële som en Hazard door de voordeur laten gaan. Hazard zelf kondigde enkele dagen geleden ook al een mogelijk vertrek aan en het is nu geheel aan Chelsea wat er gebeurt. Fans van Chelsea kunnen zich echter opmaken voor het vertrek van hun 27-jarige sterspeler.

 

De transfersom voor Hazard varieert tussen 100 en 150 miljoen; het ligt eraan of keeper Thibaut Courtois wordt meegenomen in de deal, die 35 miljoen zou moeten kosten met een contract voor nog één jaar. Courtois vertelde eerder al aan de media dat de twee elkaar waarschijnlijk zullen volgen.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Belg Eden Hazard lijkt megatransfer naar Real Madrid te gaan maken

Een korte samenvatting: Volgens het sportblad RMC is er een mondeling akkoord tussen Belg Eden Hazard en voetbalclub Real Madrid om deze zomer te verkassen van Chelsea naar Real voor een flinke som. Chelsea moet alleen zelf nog akkoord gaan met de mogelijke transfer maar zal niet in de weg liggen..

Meest gelezen