FIFA komt met 18 doelpunten voor prijs doelpunt van het WK

17-7-2018 17:23 - Door: M.d.Z.

FIFA komt met 18 doelpunten voor prijs doelpunt van het WK

Dinsdagochtend heeft de FIFA een lijst bekend gemaakt met daarop de namen van de doelpuntenmakers op het WK die een eretitel kunnen behalen. De FIFA wil een doelpunt kiezen als doelpunt van het WK, waar zeventien namen de revue passeren.

Vervolg: FIFA komt met 18 doelpunten voor prijs doelpunt van het WK

De FIFA heeft achttien goals geselecteerd, waarvan de Rus Denis Cheryshev met twee goals de meeste kans kan maken op die eretitel. Ook landgenoot Artem Dzyuba komt voor op de shortlist met het doelpunt tegen Egypte.

 

Voor de rest komen ook namen als die van Benjamin Pavard namens Frankrijk tegen Argentinië voor op de shortlist, en natuurlijk mag die van Cristiano Ronaldo niet ontbreken met zijn vrije trap tegen Spanje.

 

Ook de Belg Nacer Chadli met zijn goal tegen Japan (counter) maakt kans op de eretitel. Vier jaar geleden was het de Colombiaan James Rodríguez die met de titel aan de haal ging en Robin van Persie als tweede achterliet met zijn duikkopgoal.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

FIFA komt met 18 doelpunten voor prijs doelpunt van het WK

Een korte samenvatting: Dinsdagochtend heeft de FIFA een lijst bekend gemaakt met daarop de namen van de doelpuntenmakers op het WK die een eretitel kunnen behalen. De FIFA wil een doelpunt kiezen als doelpunt van het WK, waar zeventien namen de revue passeren..

Meest gelezen