Feyenoord verkoopt Fenerbahce nee na bod op Van Beek van 5,5 miljoen

17-7-2018 16:11 - Door: M.d.Z.

Feyenoord verkoopt Fenerbahce nee na bod op Van Beek van 5,5 miljoen

Waar Cocu bij Fenerbahce Sven van Beek zien als versterking, heeft de Turkse grootmacht inmiddels het eerste bod uitgebracht bij de Rotterdammers.

Vervolg: Feyenoord verkoopt Fenerbahce nee na bod op Van Beek van 5,5 miljoen

Waar Feyenoord maandag al hoogte kreeg van de interesse van Fenerbahce op Sven van Beek, heeft de Turkse grootmacht dinsdag ook daadwerkelijk de daad bij het woord gevoegd en een bod uitgebracht. Feyenoord heeft het openingsbod echter direct van tafel geveegd en gaat niet akkoord met een bod van 5,5 miljoen euro op Van Beek.

 

Waar Van Beek al sinds 2015 op de loonlijst staat bij Feyenoord, heeft de middenvelder al 126 officiele duels gespeeld in het shirt van de voormalig landskampioen van de Eredivisie.

 

Daar waar Feyenoord deze maand al sterkhouder Karim El Ahmadi zag vertrekken, gingen Gustavo Hamer, Simon Gustafson, Bilal Basaçikoglu en Marko Vejinovic hem voor. Ook werd Diks verhuurd aan het Italiaans Fiorentina, waardoor de club nu de nee durft te zeggen.

 

 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Feyenoord verkoopt Fenerbahce nee na bod op Van Beek van 5,5 miljoen

Een korte samenvatting: Waar Cocu bij Fenerbahce Sven van Beek zien als versterking, heeft de Turkse grootmacht inmiddels het eerste bod uitgebracht bij de Rotterdammers..

Meest gelezen