Mason Mount onderweg naar Championship bij nieuwe club Frank Lampard

17-7-2018 15:12 - Door: M.d.Z.

Het lijkt erop dat het Arnhemse Vitesse een langer avontuur met Mason Mount op haar buik kan schrijven, het talent van Chelsea lijkt onderweg naar het Engelse Championship.

Vervolg: Mason Mount onderweg naar Championship bij nieuwe club Frank Lampard

Waar Derby County oud Chelsea vedette en nieuwkomer in het trainersvak Frank Lampard als trainer heeft, lijkt Chelsea te willen meewerken aan een onderkomen bij Derby County voor het talent Mason Mount.

 

Daar waar Vitesse het talent nog een seizoen wilde huren, lijkt het daarin dus niet te slagen. Daarmee komt er een einde aan het Eredivisie avontuur van Mason Mount. Daar waar Algemeen Directeur Marc van Hintum van Vitesse eerder nog liet weten: 'Wij hebben het verzoek neergelegd en tot op heden nog altijd geen nee gekregen', zei Van Hintum eind vorige maand. 'Vanzelfsprekend willen wij Mason graag nog een jaar in Arnhem aan het werk zien.'

 

Chelsea gaat dus voor een verhuur aan Derby County, de nummer zes van het afgelopen seizoen in het Engelse Championship. Waar de club vorig seizoen om promotie speelde, moest het haar meerdere bekennen aan Fulham.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Mason Mount onderweg naar Championship bij nieuwe club Frank Lampard

Een korte samenvatting: Het lijkt erop dat het Arnhemse Vitesse een langer avontuur met Mason Mount op haar buik kan schrijven, het talent van Chelsea lijkt onderweg naar het Engelse Championship..

Meest gelezen