PSV doelman Jeroen Zoet in belangstelling van twee clubs

16-7-2018 13:05 - Door: M.d.Z.

PSV doelman Jeroen Zoet in belangstelling van twee clubs

PSV en Mark van Bommel hopen snel duidelijkheid te krijgen van doelman Jeroen Zoet, daar waar de Eindhovenaren hopen de goalite kunnen behouden hebben zich inmiddels twee clubs gemeld in Eindhoven.

Vervolg: PSV doelman Jeroen Zoet in belangstelling van twee clubs

Waar Jeroen Zoet eerder al in de belangstelling stond van het Italiaanse Napoli, werd door die transfer een streep gezet. Nu moet de goalie snel duidelijjkheid geven omtrent zijn toekomst, daar waar PSV het contract wil openbreken en verlengen, lijkt een vertrek ook nog een optie voor de 27-jarige goalie.

 

 

 

 

Waar Zoet goed nadenkt over zijn toekomst, wil de goalie van Oranje niet zomaar ergens op de bank plaatsnemen. Daarbij het feit dat PSV de Champions League kan gaan spelen en hij niet uit de gratie wil raken bij Oranje wegen mee met zijn beslissing.

 

Inmiddels hebben zich twee clubs in Eindhoven gemeld voor de goalie, waar ook een daadwerkelijk bod op de goalie is uitgebracht.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

PSV doelman Jeroen Zoet in belangstelling van twee clubs

Een korte samenvatting: PSV en Mark van Bommel hopen snel duidelijkheid te krijgen van doelman Jeroen Zoet, daar waar de Eindhovenaren hopen de goalite kunnen behouden hebben zich inmiddels twee clubs gemeld in Eindhoven..

Meest gelezen