Real Betis tekent William Carvalho na supporters-belaging

14-7-2018 08:47 - Door: MaxKoehorst

Real Betis tekent William Carvalho na supporters-belaging

Het Spaanse Real Betis Balompié is de nieuwe werkgever van de Portugese international William Carvalho, die tot voor kort nog zonder problemen bij Sporting Lissabon zat in Portugal.

Vervolg: Real Betis tekent William Carvalho na supporters-belaging

Die problemen kwamen er echter wel toen diverse supporters spelers belaagden. Het was toen voor onder meer keeper Rui Patricio gelijk gedaan met de club en ook Carvalho koos eieren voor zijn geld en vertrok bij Lissabon. Waar de keeper voor Wolverhampton Wanderers koos, kiest de 26-jarige defensieve middenvelder voor de Spaanse club Real Betis.

 

De Telegraaf noemde de transfer opvallend, aangezien hij nu dus niet voor een grote Engelse club tekent, wat wel leek te gaan gebeuren. Carvalho kiest waarschijnlijk voor zijn loopbaan en garandeert zichzelf hiermee een basisplaats in een sterke competitie en ook nog eens een buurland.

 

Carvalho kwam tussen 2010 en 2018 191 keer uit voor de club.

 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Real Betis tekent William Carvalho na supporters-belaging

Een korte samenvatting: Het Spaanse Real Betis Balompié is de nieuwe werkgever van de Portugese international William Carvalho, die tot voor kort nog zonder problemen bij Sporting Lissabon zat in Portugal..

Meest gelezen