COLUMN: Geld stinkt, rolt de verkeerde kant op

13-7-2018 21:15 - Door: M.d.Z.

COLUMN: Geld stinkt, rolt de verkeerde kant op

Het WK is nog niet om of de berichten duiken alweer de kop op om Neymar naar zijn pijpen te dansen, en dat na een verschikkelijk WK.

Vervolg: COLUMN: Geld stinkt, rolt de verkeerde kant op

Waar de hele wereld heeft gezien dat Neymar vaker op de grond ligt dan daadwerkelijk voetbalt, zich liever aanstelt dan 150% doorgaat en liever andere kaarten aannaait dan voor de winst gaat, wil PSG hem belonen voor dat gedrag.

 

De ster uit Brazilie moet bij PSG maar tevreden gehouden worden want het zal maar eens zo zijn dat hij terugkeert naar Spanje, dat wil men liever niet zien. Want dat zou catastrofaal zijn voor het Franse voetbal. Een salarisverhoging wordt gezien als redmiddel tegen de ondergang van PSG, daarom moet Neymar maar net zoveel gaan verdienen als Lionel Messi.

 

Als we Neymar met Messi gaan vergelijken dan moet ik zeggen dat je je wellicht maar eens achter de oren moet krabben. Misschien moet er eens gekeken worden naar al die bakken met geld die rond gestrooid worden naar spelers die maar het halve werk leveren.

 

Want met al die miljoenen zijn er genoeg voetballers die tot het gaatje gaan in plaats van op de grond rollen, voor 200% willen doorgaan zoals die klok tikt en niet zeiken om ieder wissewasje wat voorvalt.

 

Want geld is vies, iets wat spelers moeten zijn na 90 minuten voetballen.....


◄ vorige bericht ► volgende bericht

COLUMN: Geld stinkt, rolt de verkeerde kant op

Een korte samenvatting: Het WK is nog niet om of de berichten duiken alweer de kop op om Neymar naar zijn pijpen te dansen, en dat na een verschikkelijk WK..

Meest gelezen