COLUMN: Japanner komt met WK rolmops Neymar

6-7-2018 17:00 - Door: M.d.Z.

COLUMN: Japanner komt met WK rolmops Neymar

Het WK kent tot nu toe vele verrassingen maar een WK hapje is nog niet op de markt gekomen, maar daar komt per heden verandering in.

Vervolg: COLUMN: Japanner komt met WK rolmops Neymar

In Rusland heeft een Japanner na de uitschakeling op het WK besloten nog niet terug naar huis te keren, daar waar hij nog niet klaar was op het eindtoernooi. De Japanner dacht na het duel met de Belgen nog een grote slag te kunnen slaan en wil winstgevend naar huis.

 

Met de nieuwe rolmops die hij op de markt brengt in Rusland lijkt daar zijn droom uit te komen, ook heeft hij een mooie naam bedacht voor de rolmops. 'Bordje Neymar.' Hier wordt er voldaan een een populaire speler op het WK en is de rolmops precies wat men zoekt in een bordje Neymar.

 

De Japanner besloot de rolmops extra groot te maken, zo wordt de opgerolde haring gevuld met een augurk en uitjes. Normaliter worden rolmopsen gemaakt van haringen die zijn gevangen na juni, maar deze komen vers van het veld. Normaal moeten de rolmopsen die geschoten zijn nog aandikken omdat ze te mager zijn, maar Neymar rolt het WK wel erg veel dat hij al vers is voor de verkoop.

 

De Japanner verwacht dat wanneer Neymar het komende duel tegen de Belgen vrijdag nog meer rolt het nog beter zal verkopen.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

COLUMN: Japanner komt met WK rolmops Neymar

Een korte samenvatting: Het WK kent tot nu toe vele verrassingen maar een WK hapje is nog niet op de markt gekomen, maar daar komt per heden verandering in..

Meest gelezen