WK NIEuWS: Maradona legt rare gedrag uit aan media

27-6-2018 12:17 - Door: M.d.Z.

De 57-jarige Maradona gedroeg zich opnieuw erg vreemd op de tribune in het duel met zijn Argentinie tegen Nigeria in het laatste groepsduel. Nu komt Maradona met tekst en uitleg.

Vervolg: WK NIEuWS: Maradona legt rare gedrag uit aan media

Maradona was in alle staten, zo stond hij met een Nigeriaanse fans te dansen, vierde hij het winnende doelpunt met twee opgestoken middelvingers en viel hij daarna in slaap.

 

 

 

 

Na afloop moest Maradona van zijn pek worden gedragen zo blijkt uit foto's uit de media. Daarna werd hij behandeld door de EHBO die hem direct doorstuurde naar het ziekenhuis. Drugs of overmatig alcohol gebruikt wordt door pluisje ontkent, ''Ik wil iedereen laten weten dat het goed met me gaat en dat ik niet in het ziekenhuis ben opgenomen. In de rust van de wedstrijd tegen Nigeria deed mijn nek erg veel pijn en had ik last van een evenwichtsstoornis. '

 

 

 

 

Een arts die Maradona eerder al hielp adviseerde hem in de rust het stadion te verlaten, maar dat was geen optie voor de vedette. ''Ik wilde blijven omdat alles nog op het spel stond voor ons. Hoe kan ik dan vertrekken? Een kusje voor iedereen. Bedankt voor de steun.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

WK NIEuWS: Maradona legt rare gedrag uit aan media

Een korte samenvatting: De 57-jarige Maradona gedroeg zich opnieuw erg vreemd op de tribune in het duel met zijn Argentinie tegen Nigeria in het laatste groepsduel. Nu komt Maradona met tekst en uitleg..

Meest gelezen