Vader Lozano: FC Barcelona heeft interesse kenbaar gemaakt

22-6-2018 18:48 - Door: M.d.Z.

Vader Lozano: FC Barcelona heeft interesse kenbaar gemaakt

Waar Hirving Lozano de Mexicanen heeft laten doen juichen, was de middenvelder van PSV goed voor het enige doelpunt tegen Duitsland in het eerste groepsduel.

Vervolg: Vader Lozano: FC Barcelona heeft interesse kenbaar gemaakt

Dat Lozano het goed doet op het WK heeft de belangstelling van het Catalaanse FC Barcelona gewekt, ESPN weet zelfs te melden dat de club contact heeft gezocht met de vader van Lozano om de overstap te bespreken. Lozano kende bij PSV een ijzersterk seizoen met 19 treffers en speelt nu wederom een sterk WK.

 

De Catalaanse grootmacht is echter concreet geworden, dit ook omdat het Italiaanse Juventus interesse toont in de Mexicaan. In gesprek met ESPN laat de vader van Lozano weten: 'Barça heeft ons benaderd, maar op dit moment is er nog niets duidelijk. Na het WK krijgen we een beter beeld van de realiteit: of hij bij PSV blijft of dat hij vertrekt naar een andere club.'

 

Minimaal 40 miljoen
PSV zou niet onwillig staan tegenover een vroegtijdig vertrek van de Mexicaan, als het juiste bedrag maar wordt neergelegd. Waar Lozano vorig jaar zomer nog overkwam van het Mexicaanse Pachuca, kan hij na een jaar PSV de wijde wereld in. Het Eindhovens Dagblad weet te melden dat PSV mikt op een transferprijs tussen de 40 en 50 miljoen.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Vader Lozano: FC Barcelona heeft interesse kenbaar gemaakt

Een korte samenvatting: Waar Hirving Lozano de Mexicanen heeft laten doen juichen, was de middenvelder van PSV goed voor het enige doelpunt tegen Duitsland in het eerste groepsduel..

Meest gelezen