Cocu sluit PSV in het hart: 'Hier kom ik ooit terug'

22-6-2018 13:25 - Door: M.d.Z.

Cocu sluit PSV in het hart: 'Hier kom ik ooit terug'

Waar Cocu de Eindhovense ploeg inruilt voor het Turkse Fenerbahce, laat Cocu PSV achter na vier seizoenen en vijf prijzen.

Vervolg: Cocu sluit PSV in het hart: 'Hier kom ik ooit terug'

'Natuurlijk ga ik de club missen: de supporters, mijn spelers en de staf. We hebben niet alleen samen vele hoogtepunten mogen vieren, maar zijn ook de dieptepunten samen doorgekomen,' laat Cocu weten.

 

'Samen vormden we een onoverwinnelijk team. Daar ben ik ongelooflijk trots op en wil ik iedereen voor bedanken. PSV zit in mijn hart en ik hoop hier ooit, net als speler, weer een keer terug te keren.'

 

Kans
Cocu gaf wel aan dat hij graag nog een aantal jaren in Eindhoven had willen blijven, maar dat deze kans een mooie was en hij hem niet aan zich voorbij wilde laten gaan. 'Of ik nog jaren bij PSV had willen werken? Ja, maar daar gaat het niet om bij topsport. Om bij de top te komen en te blijven, moet je jezelf blijven ontwikkelen en uitdagen. Je moet kansen grijpen als die zich aandienen.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Cocu sluit PSV in het hart: 'Hier kom ik ooit terug'

Een korte samenvatting: Waar Cocu de Eindhovense ploeg inruilt voor het Turkse Fenerbahce, laat Cocu PSV achter na vier seizoenen en vijf prijzen..

Meest gelezen