Drenthe denkt aan terugkeer in profvoetbal en traint mee bij Sparta

22-6-2018 15:41 - Door: M.d.Z.

Royston Drenthe duikt vrijdag op bij het Rotterdamse Sparta, waar hij de voorbereiding gaat meemaken met de club uit de Jupiler League.

Vervolg: Drenthe denkt aan terugkeer in profvoetbal en traint mee bij Sparta

Royston Drenthe denkt aan een terugkeer in het profvoetbal en heeft in samenspraak met de technische staf van Sparta besloten mee te trainen in de voorbereiding van het nieuwe seizoen.

 

'Het is zeker een verrassing, maar ik wist hier natuurlijk al wekenlang van,' laat Drenthe zelf weten op het clubkanaal van de Jupiler League club. 'Mensen weten natuurlijk hoe mijn band is met Henk van Stee en Henk Fraser. Ik heb een enorm goed verleden met deze twee toppers. Met de trainer heb ik een goed jaar gehad bij de C1 van Feyenoord. En bij de A1 was hij ook weer mijn trainer. Henk van Stee was toentertijd hoofd jeugdopleiding en ik brak daarna heel snel door. Zij hebben alles gezien waar het voor mij begon.'

 

Toekomstplan
Wat Drenthe kan toevoegen aan de Sparta is tot op heden nog onduidelijk, 'De kwaliteiten zijn er nog wel. Maar ik denk niet dat ik nog die jongen ben die een mannetje kan passeren, terugkom en vervolgens weer iemand passeer. Dat houdt op een gegeven moment op. Dat heeft te maken met slijtage en een bepaalde leeftijd. Maar dat de kwaliteiten er nog zijn, daar durf ik wel over te bluffen.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Drenthe denkt aan terugkeer in profvoetbal en traint mee bij Sparta

Een korte samenvatting: Royston Drenthe duikt vrijdag op bij het Rotterdamse Sparta, waar hij de voorbereiding gaat meemaken met de club uit de Jupiler League..

Meest gelezen