WK 2018: Engeland wint in extremis van wankelend Tunesië

18-6-2018 22:26 - Door: MaxKoehorst

WK 2018: Engeland wint in extremis van wankelend Tunesië

Engeland heeft in extremis door spits Harry Kane weten te winnen van een zwak Tunesië, de ploeg van Gareth Southgate ging de gehele wedstrijd niet goed om met de kansen die ze kregen maar sloeg uiteindelijk wel toe, toen het echt moest.

Vervolg: WK 2018: Engeland wint in extremis van wankelend Tunesië

Engeland begon goed aan het begin via onder meer Jesse Lingard maar dat schot mocht niet baten, toen vervolgens Kane van The Spurs enkele minuten later een poging creëerde was het direct raak voor Engeland; 1-0, een kans via John Stones werd eerst nog gered door de keeper maar daar stond Kane en die kon in de tweede poging de bal binnen werken.

 

Maar het plezier van de Engelsen was van een korte duur; Kyle Walker gaf een duw in het gezicht aan een Tunesiër en Ferjani Sassi mocht aanleggen voor een strafschop en maakte geen fout tegen Jordan Pickford.

 

Vervolgens duurde het een geruime tijd voordat Engeland weer gevaarlijk werd, het werd in de tweede helft een heus eenrichtingsverkeer en Engeland had eigenlijk vlak voor tijd al 4-1 voor moeten staan, Raheem Sterling en Lingard maakte diverse fouten en ook Ruben Loftus-Cheek kon zijn invalbeurt niet verzegelen. Toch was daar in de slotminuten een corner en Kane werd geheel vrijgelaten; dus kon hij zo vrij inkoppen voor de 2-1.

 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

WK 2018: Engeland wint in extremis van wankelend Tunesië

Een korte samenvatting: Engeland heeft in extremis door spits Harry Kane weten te winnen van een zwak Tunesië, de ploeg van Gareth Southgate ging de gehele wedstrijd niet goed om met de kansen die ze kregen maar sloeg uiteindelijk wel toe, toen het echt moest..

Meest gelezen