WK 2018: Lozano zorgt voor kater bij Duitsland

17-6-2018 23:22 - Door: M.d.Z.

WK 2018: Lozano zorgt voor kater bij Duitsland

Mexico zorgde zondagmiddag voor een heuse stunt door regend wereldkampioen Duitsland te verlaan in het eerste groepsduel, maar geen man overboord voor de Duitsers.

Vervolg: WK 2018: Lozano zorgt voor kater bij Duitsland

Waar de regerend wereldkampioen een valse start kent, wil dat niks zeggen over het verdere verloop van het WK. Eerder deden Argentinie en Spanje dat de Duitsers voor.

 

De Fransen kende in 2002 ook een valse start en moesten in de groepsfase al naar huis, terwijl de Italianen dat in 2010 in Zuid Afrika hadden. In de geschiedenis van het WK kwam het slechts vijf keer voor dat de regend wereldkampioen in de groepsfase al naar huis moet.

 

Zondag zorgde PSV-er Lozano ervoor dat de Duitsers een valse start kende, waar de wereldkampioen niet overtuigend genoeg speelde. Lozano was de matchiwnnaar met het enige doelpunt van de wedstrijd, waar de Mexicanen met drie punten het WK beginnen.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

WK 2018: Lozano zorgt voor kater bij Duitsland

Een korte samenvatting: Mexico zorgde zondagmiddag voor een heuse stunt door regend wereldkampioen Duitsland te verlaan in het eerste groepsduel, maar geen man overboord voor de Duitsers..