Jansma verwacht dat Van Gaal in de VS aan de slag gaat

13-6-2018 20:56 - Door: M.d.Z.

Eerder afgelopen week liet Van Gaal al weten dat er een baan op zijn lijf geschreven staat die hij eigenlijk niet kan weigeren.

Vervolg: Jansma verwacht dat Van Gaal in de VS aan de slag gaat

'Dit is zó op mijn lijf geschreven. Anders was ik de gesprekken ook niet aangegaan. Ik kan er ook wat mee winnen, dat gevoel heb ik,' waar Kees Jansma vermoedt dat het zal gaan om een baan in de VS.

 

De bondscoach van de VS (Bruce Arena) is al sinds oktober de laan uitgestuurd, wellicht dat Van Gaal daarop gaat reageren. 'Ik denk Amerika, dat zou goed kunnen,' liet Jansma weten in gesprek met VI Oranje. 'Daar zit Earnest Stewart, die kent hem heel goed en moet daar het voetbal omhoog krikken. Van Gaal zei: ‘ik ga iets doen wat ik nog niet eerder gedaan heb’. Dus misschien is het Amerika.'

 

'Dat is een enorm land met een enorm potentieel. Het is typisch iets voor Van Gaal om Amerika uit te willen dagen, dus dat zou zeker een mogelijkheid kunnen zijn.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Jansma verwacht dat Van Gaal in de VS aan de slag gaat

Een korte samenvatting: Eerder afgelopen week liet Van Gaal al weten dat er een baan op zijn lijf geschreven staat die hij eigenlijk niet kan weigeren..

Meest gelezen