FC Barcelona denkt mee met vertrek Cillessen en verlaagt prijs

12-6-2018 17:41 - Door: M.d.Z.

FC Barcelona denkt mee met vertrek Cillessen en verlaagt prijs

Waar oud Ajax keeper Jasper Cillessen eerder nog te kennen gaf niet te willen vertrekken bij FC Barcelona, komt de goalie daar nu op terug. Cillessen staat open voor een vertrek mits hij meer speelminuten kan maken.

Vervolg: FC Barcelona denkt mee met vertrek Cillessen en verlaagt prijs

De Spaanse radiozender RAC1 liet maandagavond weten dat de 40-voudig international wil vertrekken bij de Catalaanse hoofdmacht. Door het goede optreden van Cillessen in de Copa del Rey hebben onder meer Liverpool, Arsenal en Napoli al een bod uitgebracht bij FC Barcelona op de goalie.

 

'Het enige wat ik weet, is dat de club mij niet kwijt wil. Het balletje ligt bij de club, als clubs zich gaan melden,' aldus Cillessen zelf. Waar de goalie nog een doorlopend contract heeft tot 2021 staat in zijn afkoopclausule een bedrag van 60 miljoen genoemd, maar FC Barcelona neemt al genoeg met 45 miljoen.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

FC Barcelona denkt mee met vertrek Cillessen en verlaagt prijs

Een korte samenvatting: Waar oud Ajax keeper Jasper Cillessen eerder nog te kennen gaf niet te willen vertrekken bij FC Barcelona, komt de goalie daar nu op terug. Cillessen staat open voor een vertrek mits hij meer speelminuten kan maken..

Meest gelezen