AS Roma komt Ajax tegemoet en nadert gevraagde transfersom

11-6-2018 08:42 - Door: NicoPeters

AS Roma komt Ajax tegemoet en nadert gevraagde transfersom

AS Roma en Ajax kunnen snel de transfer van Justin Kluivert afronden. De clubs waren de laatste dagen in gesprek over de transfersom voor Kluivert, maar volgens De Telegraaf is het nu bijna rond.

Vervolg: AS Roma komt Ajax tegemoet en nadert gevraagde transfersom

In het weekeinde werd er nog gesproken over de bonussen die Ajax bovenop de vaste transfersom wilde. Roma doet water bij de wijn en nadert het bedrag wat Ajax wil. Ajax krijgt een flinke transfersom van Roma om het nog één jaar lopende contract van de aanvaller (19) af te kopen: 17,5 miljoen euro als vast bedrag.
 
Als Kluivert nog regelmatig gaat spelen, dan gaat het bedrag zo goed als zeker oplopen naar een bedrag tussen de 21 en 22 miljoen euro. Kluivert gaat waarschijnlijk deze week nog een vijfjarig contract tekenen bij AS Roma. Hij zou ongeveer 1,5 miljoen euro per jaar gaan verdienen. 

Zondag plaatste AS Roma al een hint online op Twitter en dat leek om Kluivert te gaan.
 

◄ vorige bericht ► volgende bericht

AS Roma komt Ajax tegemoet en nadert gevraagde transfersom

Een korte samenvatting: AS Roma en Ajax kunnen snel de transfer van Justin Kluivert afronden. De clubs waren de laatste dagen in gesprek over de transfersom voor Kluivert, maar volgens De Telegraaf is het nu bijna rond..

Meest gelezen