VIDEO: Súarez moet bijna huilen als hij praat over Lodeiro en Pereiro van PSV

10-6-2018 18:44 - Door: NicoPeters

FC Barcelona-aanvaller Luis Suárez komt vanaf komende week met Uruguay uit op het WK, maar er zijn ook Uruguayaanse spelers die niet in de selectie zitten. Dit zijn onder meer Gastón Pereiro (PSV) en voormalig Ajax-speler Nicólas Lodeiro van het Amerikaanse Seattle Sounders.

Vervolg: VIDEO: Súarez moet bijna huilen als hij praat over Lodeiro en Pereiro van PSV

‘Het doet me pijn omdat Nicolas een vriend van mij is en vanwege de relatie die ik met hem heb. Het is moeilijk, snap je? En voor Gastón ook’, zei Suárez, die betraande ogen kreeg, tegen de Uruguayaanse televisie.

‘Lodeiro is jaren bij de nationale ploeg geweest. Hij heeft hiervoor al een WK gespeeld en daarna werd hij in de Confederations Cup uit de selectie gelaten. Het is moeilijk, maar ik wil ze bedanken voor hun woorden. Het is van fundamenteel belang dat zij ons steunen’, aldus Suárez.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

VIDEO: Súarez moet bijna huilen als hij praat over Lodeiro en Pereiro van PSV

Een korte samenvatting: FC Barcelona-aanvaller Luis Suárez komt vanaf komende week met Uruguay uit op het WK, maar er zijn ook Uruguayaanse spelers die niet in de selectie zitten. Dit zijn onder meer Gastón Pereiro (PSV) en voormalig Ajax-speler Nicólas Lodeiro van het Amerikaanse Seattle Sounders. .

Meest gelezen