AS: FC Barcelona wil snel persoonlijk akkoord met De Jong

9-6-2018 20:12 - Door: NicoPeters

AS: FC Barcelona wil snel persoonlijk akkoord met De Jong

FC Barcelona is al enige tijd geïnteresseerd in de Ajax-middenvelder Frenkie de Jong en het lijkt steeds concreter te worden. Volgens het Spaanse AS gaat de Spaanse topclub begin komende week om tafel zitten met het management van de 21-jarige middenvelder met als doel tot een persoonlijk akkoord te komen.

Vervolg: AS: FC Barcelona wil snel persoonlijk akkoord met De Jong

De krant verwacht dat er dan snel een principe-akkoord op tafel ligt, waarna de transfer op korte termijn kan worden afgerond. FC Barcelona zou naar verluidt circa dertig tot 35 miljoen euro gaan betalen voor de jeugdinternational van Nederland. AS heeft dat bedrag nog niet bevestigd kunnen krijgen. De prijs gaat in ieder geval omhoog omdat ook Engelse clubs interesse hebben in De Jong.

Algemeen directeur voetbal Pep Segura is zeer onder de indruk van De Jong, maar het oorspronkelijke plan was om in de zomer van 2019 concreet te worden voor de middenvelder. De groeiende concurrentie heeft er echter toe geleid dat FC Barcelona de veelzijdige De Jong, die ook in de verdediging kan spelen, nu wil aantrekken.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

AS: FC Barcelona wil snel persoonlijk akkoord met De Jong

Een korte samenvatting: FC Barcelona is al enige tijd geïnteresseerd in de Ajax-middenvelder Frenkie de Jong en het lijkt steeds concreter te worden. Volgens het Spaanse AS gaat de Spaanse topclub begin komende week om tafel zitten met het management van de 21-jarige middenvelder met als doel tot een persoonlijk akkoord te komen..

Meest gelezen