Van Gaal twijfelt enorm over enorm aanbod: Niet te weigeren kans

9-6-2018 18:16 - Door: M.d.Z.

Van Gaal twijfelt enorm over enorm aanbod: Niet te weigeren kans

De oud bondscoach van het Nederlands Elftal heeftt een aanbieding op zak die hij eigenlijk niet kan laten lopen, maar Van Gaal is er voor zichzelf nog niet helemaal uit.

Vervolg: Van Gaal twijfelt enorm over enorm aanbod: Niet te weigeren kans

Afgelopen april liet Van Gaal al vallen dat hij een niet te weigeren aanbieding op zak had, vrijdagavond kwam daar in het TV programma RTL Late Night op terug. 'Als ik dit weiger, dan is het over met Van Gaal. Dan ga ik met Truus genieten van het leven en van de kinderen in kleinkinderen,' aldus de 66-jarige Van Gaal.

 

'Het is moeilijk om ja te zeggen, maar ook moeilijk om nee te zeggen. Daarom duurt het even en kan ik nog geen uitsluitsel geven,' waar het volgens Van Gaal gaat om een prachtige aanbieding. 'Dit is zó op mijn lijf geschreven. Anders was ik de gesprekken ook niet aangegaan. Ik kan er ook wat mee winnen, dat gevoel heb ik.'

 

Volgens Van Gaal gaat het niet om een bestuursfunctie maar om een functie als hoofdtrainer.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Van Gaal twijfelt enorm over enorm aanbod: Niet te weigeren kans

Een korte samenvatting: De oud bondscoach van het Nederlands Elftal heeftt een aanbieding op zak die hij eigenlijk niet kan laten lopen, maar Van Gaal is er voor zichzelf nog niet helemaal uit..

Meest gelezen