Wederom monsterscore Oranje leeuwinnen en WK komt heel dichtbij

9-6-2018 18:28 - Door: NicoPeters

Wederom monsterscore Oranje leeuwinnen en WK komt heel dichtbij

De Nederlandse Vrouwen liggen op koers voor het bereiken van het WK van volgend jaar. Nederland won met 0-5 bij Noord-Ierland en blijft zo de nummer 1 in groep 3. In april won Nederland al met liefst 7-0 van Noord-Ierland.

Vervolg: Wederom monsterscore Oranje leeuwinnen en WK komt heel dichtbij

Nu ging het iets lastiger en na één uur scoorde Lineth Beerensteyn nadat ze zich vrij draaide. Daarna had Noord-Ierland een penalty moeten hebben nadat Anouk Dekker hands maakte. Nederland liep daarna uit via Daniëlle van de Donk, Shanice van de Sanden, Sherida Spitse (strafschop na overtreding op Beerensteyn) en Jackie Groenen.

Nederland blijft door de 0-5 zege eerste in de groep met zestien punten uit zes duels. Concurrent Noorwegen won met 0-2 van Ierland en staat tweede met twaalf punten uit vijf duels. Als Nederland dinsdag wint van nummer laatst Slowakije, dan plaatst het zich vervolgens in de laatste wedstrijd met een gelijkspel tegen Noorwegen voor het WK.

 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Wederom monsterscore Oranje leeuwinnen en WK komt heel dichtbij

Een korte samenvatting: De Nederlandse Vrouwen liggen op koers voor het bereiken van het WK van volgend jaar. Nederland won met 0-5 bij Noord-Ierland en blijft zo de nummer 1 in groep 3. In april won Nederland al met liefst 7-0 van Noord-Ierland..

Meest gelezen