Club-voorzitter: Dat zijn we ook, vóór die ploeg uit Brussel

9-6-2018 08:21 - Door: NicoPeters

Club-voorzitter: Dat zijn we ook, vóór die ploeg uit Brussel

Club Brugge organiseerde vrijdag, twee jaar na de 125ste verjaardag, een traditionele oud-spelersavond en voorzitter Bart Verhaeghe vertelde ook wat op de avond. Verhaeghe had mooie woorden over voor zijn club en vindt dat zijn ploeg concurrent RSC Anderlecht voorbij is.

Vervolg: Club-voorzitter: Dat zijn we ook, vóór die ploeg uit Brussel

‘Als ik maandag voor de interland tegen Costa Rica Oscar Duarte tegen het lijf zal lopen, zal me dat trots maken. Dat wil zeggen dat Club het goed doet. En we doen het ook goed. Toen ik zeven jaar geleden bij Club begon, was het onze ambitie om de beste ploeg van het land te werken. En vandaag zijn we dat ook, vóór die ploeg uit Brussel’, aldus Verhaeghe tegen Het Laatste Nieuws.

Club Brugge werd in het afgelopen seizoen kampioen, maar het seizoen daarvoor won Anderlecht de titel. In 2016 was Club weer de beste. In 2017 won Anderlecht de Belgische Supercup en in 2016 ging die naar Club. Beide ploegen zijn dus aardig aan elkaar gewaagd de laatste jaren.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Club-voorzitter: Dat zijn we ook, vóór die ploeg uit Brussel

Een korte samenvatting: Club Brugge organiseerde vrijdag, twee jaar na de 125ste verjaardag, een traditionele oud-spelersavond en voorzitter Bart Verhaeghe vertelde ook wat op de avond. Verhaeghe had mooie woorden over voor zijn club en vindt dat zijn ploeg concurrent RSC Anderlecht voorbij is..

Meest gelezen