El Ahmadi over Feyenoord: Het hangt echt van mezelf af

9-6-2018 18:14 - Door: NicoPeters

El Ahmadi over Feyenoord: Het hangt echt van mezelf af

Feyenoord-aanvoerder Karim El Ahmadi weet niet of hij komend seizoen nog bij Feyenoord speelt. De 33-jarige middenvelder wil hier pas het WK over nadenken. El Ahmadi zal met Marokko actief zijn op het WK 2018 in Rusland.

Vervolg: El Ahmadi over Feyenoord: Het hangt echt van mezelf af

‘Binnen de club weten ze ook dat ik het WK wil spelen en daarna pas tot een besluit zal komen of ik wat anders wil of dat ik hier nog blijf. Het hangt echt van mezelf af en ik wil er nog niet teveel mee bezig zijn. Ik weet het echt nog niet en dat heb ik ook tegen de club gezegd. Ik ben me nu aan het focussen op het WK en de rest komt later wel’, zegt hij tegen de NOS.

El Ahmadi heeft een contract tot medio 2019 en zou een avontuur elders wel zien zitten. Gewoon bij Feyenoord blijven ziet hij ook helemaal zitten. ‘Ik vind het echt niet erg om nog jaren bij Feyenoord te blijven, maar we zullen zien wat er gaat gebeuren’, aldus El Ahmadi.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

El Ahmadi over Feyenoord: Het hangt echt van mezelf af

Een korte samenvatting: Feyenoord-aanvoerder Karim El Ahmadi weet niet of hij komend seizoen nog bij Feyenoord speelt. De 33-jarige middenvelder wil hier pas het WK over nadenken. El Ahmadi zal met Marokko actief zijn op het WK 2018 in Rusland..

Meest gelezen