Vitesse zeer blij met komst Algerijns topscorer

6-6-2018 11:42 - Door: NicoPeters

Vitesse zeer blij met komst Algerijns topscorer

Vitesse is zeer blij met het contracteren van Oussama Darfalou, die overkomt van USM Alger uit Algerije. De club contracteerde de 24-jarige Algerijnse spits voor vier seizoenen en interim-technisch directeur Marc van Hintum is daar zeer tevreden mee.

Vervolg: Vitesse zeer blij met komst Algerijns topscorer

'We wisten dat we op zoek moesten naar een spits om die positie voor volgend jaar dubbel bezet te hebben. Darfalou gaat de concurrentiestrijd aan met Tim Matavz. Los van de goede statistieken van Darfalou, is het een mooie bijkomstigheid dat we hem transfervrij kunnen overnemen. Hij is erop gebrand om zich in Europa te gaan bewijzen', aldus Van Hintum op de website van Vitesse.
 
Darfalou komt transfervrij over van USM Alger en werd vorig seizoen topscorer van Algerije met achttien goals in 27 duels.

◄ vorige bericht ► volgende bericht

Vitesse zeer blij met komst Algerijns topscorer

Een korte samenvatting: Vitesse is zeer blij met het contracteren van Oussama Darfalou, die overkomt van USM Alger uit Algerije. De club contracteerde de 24-jarige Algerijnse spits voor vier seizoenen en interim-technisch directeur Marc van Hintum is daar zeer tevreden mee..

Meest gelezen