Juventus lijkt Manchester United-verdediger bijna binnen te hebben

4-6-2018 19:38 - Door: NicoPeters

Juventus lijkt Manchester United-verdediger bijna binnen te hebben

Matteo Darmian zou zich bijna speler van Juventus mogen noemen, meldt Calciomercato.com. Juventus en Manchester United zouden bijna rond zijn over een transfer van de 28-jarige verdediger uit Italië.

Vervolg: Juventus lijkt Manchester United-verdediger bijna binnen te hebben

De Bianconeri wil zijn verdediging flink gaan veranderen en onder meer de 34-jarige Stephan Lichtsteiner zal vertrekken. De routinier tekent waarschijnlijk transfervrij bij Arsenal.
 
Juventus zou al een tijdje een akkoord hebben met de 28-jarige Darmian over een contract voor vier seizoenen tegen een salaris van 2,5 miljoen euro per seizoen. Juventus en United zouden nu ook bijna rond zijn. Er is nog geen deal, maar volgens Calciomercato.com is die er wel bijna.
 
De kampioen van Italië zou dertien miljoen euro betalen voor Darmian. Door bonussen kan dat bedrag nog iets oplopen. United wil iets meer en mogelijk wordt er een oplossing gevonden door het bonusbedrag te verhogen. Darmian heeft nog een contract tot medio 2019, maar hij kwam in het afgelopen seizoen nauwelijks aan bod in Engeland.

◄ vorige bericht ► volgende bericht

Juventus lijkt Manchester United-verdediger bijna binnen te hebben

Een korte samenvatting: Matteo Darmian zou zich bijna speler van Juventus mogen noemen, meldt Calciomercato.com. Juventus en Manchester United zouden bijna rond zijn over een transfer van de 28-jarige verdediger uit Italië..

Meest gelezen