FC Twente zeer blij met Van Leeuwen: Belangrijke positie ingevuld

4-6-2018 12:16 - Door: NicoPeters

FC Twente zeer blij met Van Leeuwen: Belangrijke positie ingevuld

FC Twente is blij dat het Ted van Leeuwen heeft vastgelegd als de nieuwe technisch directeur. Per 1 juli is Van Leeuwen de technische man van de degradant uit Enschede. Van juni 2015 tot oktober 2016 was Van Leeuwen ook al technisch directeur bij FC Twente. Van Leeuwen komt over van de Deense club Esbjerg FB.

Vervolg: FC Twente zeer blij met Van Leeuwen: Belangrijke positie ingevuld

Erik Velderman, algemene directeur, reageerde opgetogen via de website van FC Twente. ‘Met de komst van Ted van Leeuwen hebben we een belangrijke positie binnen onze club ingevuld. Zoals Ted het al zegt is de komende tijd met name gericht op het invullen van de selectie’, zei Veldeman.

FC Twente wil zo snel mogelijk terug naar de Eredivisie. ‘We willen met de club terug waar we vandaan komen, daar heeft Ted een belangrijke rol in’, aldus Velderman. Tot dusver haalde FC Twente alleen nog Wout Brama binnen als aanwinst.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

FC Twente zeer blij met Van Leeuwen: Belangrijke positie ingevuld

Een korte samenvatting: FC Twente is blij dat het Ted van Leeuwen heeft vastgelegd als de nieuwe technisch directeur. Per 1 juli is Van Leeuwen de technische man van de degradant uit Enschede. Van juni 2015 tot oktober 2016 was Van Leeuwen ook al technisch directeur bij FC Twente. Van Leeuwen komt over van de Deense club Esbjerg FB..

Meest gelezen