Ajax laat Cassierra naar FC Groningen vertrekken

1-6-2018 16:38 - Door: NicoPeters

Ajax laat Cassierra naar FC Groningen vertrekken

FC Groningen is erin geslaagd om Mateo Cassierra op huurbasis over te nemen van Ajax. De 21-jarige Colombiaanse spits wordt voor één seizoen gehuurd, meldt FC Groningen via de eigen website.

Vervolg: Ajax laat Cassierra naar FC Groningen vertrekken

Cassierra speelt sinds 2016 voor Ajax, dat hem toen overnam van Deportivo Cali voor ongeveer 5,5 miljoen euro. Cassierra tekende toen een contract tot medio 2021. Tot op heden kon hij nog niet doorbreken bij Ajax. Hij speelde 33 officiële duels voor Ajax en scoorde vijf keer.
 
In het afgelopen seizoen werkte Cassierra zijn duels vooral af in de Jupiler League en scoorde achttien keer in 29 competitieduels. Ook gaf hij acht assists. Cassierra had dus een belangrijke rol in de titel van Jong Ajax. Voor Ajax kwam hij vorig seizoen tot vier invalbeurten in de Eredivisie. Daarin scoorde hij één keer.
 

◄ vorige bericht ► volgende bericht

Ajax laat Cassierra naar FC Groningen vertrekken

Een korte samenvatting: FC Groningen is erin geslaagd om Mateo Cassierra op huurbasis over te nemen van Ajax. De 21-jarige Colombiaanse spits wordt voor één seizoen gehuurd, meldt FC Groningen via de eigen website..

Meest gelezen