UPDATE: Ajax verlangt 30 tot 35 miljoen voor Justin Kluivert

31-5-2018 20:38 - Door: M.d.Z.

UPDATE: Ajax verlangt 30 tot 35 miljoen voor Justin Kluivert

De transfer van Ajacied Justin Kluivert naar het Italiaanse AS Roma lijkt weer een stapje dichterbij, de Italiaanse grootmacht heeft een persoonlijk akkoord met de jongeling weten te sluiten donderdag.

Vervolg: UPDATE: Ajax verlangt 30 tot 35 miljoen voor Justin Kluivert

Het Engelse Sky Sports weet te melden dat AS Roma's technisch directeur Monchi in Monaco een akkoord heeft bereikt met Kluivert's zaakwaarnemer Mino Raiola. Over de transferprijs moet nog wel een akkoord worden bereikt, waar die tussen de 15 en 20 miljoen euro moet liggen.

 

Tot op heden heeft Kluivert zijn contract bij Ajax geweigerd te verlengen, maar hield de jongeling woensdag nog wel een slag om de arm, 'Ik sta nog nergens honderd procent achter. Ik ga er nu rustig over nadenken. Ook bij Ajax blijven zou zeker kunnen. Dat zit er zeker in.'

 

UPDATE
La Gazetta Dello Sport weet te achterhalen dat AS Roma en Justin Kluivert wel tot een persoonlijke overeenstemming zijn gekomen, maar dat Ajax nu roet in het eten gooit. In eerste instantie zou een bedrag van 20 miljoen worden genoemd, maar de Amsterdammers verlangen veel meer.

 

Er gaat nu rond dat Ajax de transfer tegen probeert te houden en een slordige 30 tot 35 miljoen wenst voor de jongeling. De eis is voor de Romeinen veel te hoog, ook met het oog dat Kluivert volgend jaar zomer transfervrij is.


◄ vorige bericht ► volgende bericht





UPDATE: Ajax verlangt 30 tot 35 miljoen voor Justin Kluivert

Een korte samenvatting: De transfer van Ajacied Justin Kluivert naar het Italiaanse AS Roma lijkt weer een stapje dichterbij, de Italiaanse grootmacht heeft een persoonlijk akkoord met de jongeling weten te sluiten donderdag..

Meest gelezen