Mohamed Salah moet vrezen voor WK, race tegen de klok

27-5-2018 18:05 - Door: M.d.Z.

Mohamed Salah moet vrezen voor WK, race tegen de klok

De sterspeler van Liverpool moest in de finale van de Champions League al snel verstek laten gaan, na een halfuur moest de international van Egypte met een blessure naar de kant.

Vervolg: Mohamed Salah moet vrezen voor WK, race tegen de klok

Liverpool trainer Klopp vreest dat de blessure erger is dan gedacht en het kan uitlopen op een breuk, waardoor er een streep moet door het WK voor Mohamed Salah. Sergio Ramos hing aan de arm van Salah, waardoor de international verkeerd landde en hierdoor wellicht zijn arm brak.

 

 

 

 

'Mo is nu in het ziekenhuis voor een röntgenfoto,' liet Klopp weten. 'Het ziet er niet goed uit. Hij heeft iets met zijn sleutelbeen of schouder.'

 

Salah kwam nog heel even terug op het veld op na zijn blessure behandeling, maar verliet al snel het speelveld in tranen. 'Het was een meedogenloze actie van Ramos. Hij heeft waarschijnlijk geen vrienden gemaakt in Egypte.'

 

Salah was goud waard voor Egypte in de kwalificatie, waar hij sinds 1990 het land weer naar het mondiale eindtoernooi wist te loodsen.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Mohamed Salah moet vrezen voor WK, race tegen de klok

Een korte samenvatting: De sterspeler van Liverpool moest in de finale van de Champions League al snel verstek laten gaan, na een halfuur moest de international van Egypte met een blessure naar de kant..

Meest gelezen