De Boer hekelt Kluivert: Het is een snotneus

26-5-2018 17:15 - Door: M.d.Z.

De Boer hekelt Kluivert: Het is een snotneus

FOX Sports analitici Ronald de Boer heeft het helemaal gehad met het kinderachtige gedrag van Justin Kluivert, de jongeling die deze zomer mikt op een transfer.

Vervolg: De Boer hekelt Kluivert: Het is een snotneus

Justin Kluivert wil deze zomer perse zijn contract niet verlengen bij Ajax, waardoor hij volgend seizoen alsnog transfervrij de deur uitloopt bij de Amsterdammers. Hierdoor gokt Kluivert op een transfer deze zomer, 'Justin loopt er weleens bij alsof hij alles al heeft bewezen,' laat een gefrustreerde Ronald de Boer weten in het Parool.

 

'En hij vindt het gek dat Ajax aan hem wil verdienen? Als Ajax niet probeert te verlengen en hij blijft, loopt hij volgend jaar gratis de deur uit. Iedereen zou Ajax dan voor gek verklaren.' Daar waar Ajax 20 miljoen verlangt voor Kluivert, wil het Italiaanse AS Roma niet verder gaan dan een slordige 15 miljoen.

 

Ronald de Boer laat in ieder geval hoe hij erover denkt, 'Hij kan wel zeggen dat hij een Ajax-hart heeft, maar als hij een mooie transfer kan maken, is hij zo weg en steekt hij het geld in zijn eigen zak. Ik vind het allemaal ontzettend kort door de bocht. Hij is godverdomme net negentien jaar. Sorry, ik kan daar echt kwaad om worden.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

De Boer hekelt Kluivert: Het is een snotneus

Een korte samenvatting: FOX Sports analitici Ronald de Boer heeft het helemaal gehad met het kinderachtige gedrag van Justin Kluivert, de jongeling die deze zomer mikt op een transfer..

Meest gelezen