Van Dijk: Niemand hoeft ons te zeggen wat we moeten doen

25-5-2018 21:03 - Door: M.d.Z.

Van Dijk: Niemand hoeft ons te zeggen wat we moeten doen

De 26-jarige Oranje International Virgil van Dijk kijkt uit naar de Champions League finale, die zaterdagavond tegen Real Madrid gespeeld gaat worden.

Vervolg: Van Dijk: Niemand hoeft ons te zeggen wat we moeten doen

DE voorstopper is sinds de winterstop bij het Engelse Liverpool FC, waar hij zich in een half seizoen tijd tot ongekend populaire speler heeft weten te ontpoppen. 'Vanaf de eerste dag hebben de spelers en de staf mij direct het gevoel gegeven dat ik welkom ben. Dat heeft enorm geholpen. Anfield voelt als mijn thuis,' liet Van Dijk weten op de persconferentie in Kiev.

 

Van Dijk legt de lat hoog voor zichzelf in de finale van de Champions League, 'Buiten het veld ben ik relaxed, maar als de wedstrijd begint moet ik er staan. Op mijn positie moet ik verbaal aanwezig zijn, de verdediging organiseren en natuurlijk zelf goed spelen. Niemand hoeft ons te motiveren. We zijn er klaar voor en zullen alles geven.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Van Dijk: Niemand hoeft ons te zeggen wat we moeten doen

Een korte samenvatting: De 26-jarige Oranje International Virgil van Dijk kijkt uit naar de Champions League finale, die zaterdagavond tegen Real Madrid gespeeld gaat worden..

Meest gelezen