PSV heeft Angeliño bijna binnen voor 5 miljoen euro

25-5-2018 17:22 - Door: NicoPeters

PSV heeft Angeliño bijna binnen voor 5 miljoen euro

PSV heeft de Spaanse linksback Jose Angeliño bijna binnen, zo meldt het Eindhovens Dagblad. Niets lijkt een spoedige transfer van van de back naar PSV nog in de weg te staan. PSV zou al in verre onderhandeling zijn met Manchester City over Angeliño.

Vervolg: PSV heeft Angeliño bijna binnen voor 5 miljoen euro

De 21-jarige Angeliño maakte afgelopen seizoen op huurbasis indruk bij NAC Breda en PSV zou vijf miljoen euro willen betalen. De verdediger wil zelf graag naar PSV en hij heeft een goed gevoel bij de club. In de winterstop ketste een transfer naar Eindhoven af, maar  Angeliño is te spreken over de manier waarop PSV contact heeft onderhouden met hem. Ook is hij vol lof over de technische staf en leiding van PSV. 
 
City zou vijf miljoen euro voldoende vinden voor Angeliño. De opties huren en kopen zijn bekeken, maar PSV en City lijken toch meer voor een koop cq. verkoop te voelen. Angeliño kan voor meerdere jaren tekenen in Eindhoven. In de winterstop wilde City overigens nog tien miljoen euro voor Angeliño. De Spanjaard moet Joshua Brenet, die naar 1899 Hoffenheim gaat, opvolgen.
 

◄ vorige bericht ► volgende bericht

PSV heeft Angeliño bijna binnen voor 5 miljoen euro

Een korte samenvatting: PSV heeft de Spaanse linksback Jose Angeliño bijna binnen, zo meldt het Eindhovens Dagblad. Niets lijkt een spoedige transfer van van de back naar PSV nog in de weg te staan. PSV zou al in verre onderhandeling zijn met Manchester City over Angeliño..

Meest gelezen