Zidane blikt vooruit naar CL finale: Engelsen altijd moeilijk

24-5-2018 17:42 - Door: M.d.Z.

Zidane blikt vooruit naar CL finale: Engelsen altijd moeilijk

Voor Real Madrid is het het derde opeenvolgende seizoen dat ze in de Champions League finale staan, waar de Franse oefenmeester een loodzware wedstrijd verwacht.

Vervolg: Zidane blikt vooruit naar CL finale: Engelsen altijd moeilijk

'Ik denk dat dit de zwaarste finale voor ons gaat worden, we moeten zeker niet denken dat Liverpool zwakker is dan de teams die we in de voorgaande jaren troffen, integendeels zelfs. Ze hebben goed gespeeld en topteams uitgeschakeld.'

 

Waar twee seizoenen geleden het Spaanse Atletico Madrid vanaf de stip werd verslagen, was het vorig jaar Juventus dat met 4-1 klop kreeg. Dit seizoen staat het Engelse Liverpool tegenover de Madrileense grootmacht.

 

'Het is een Engelse ploeg en die geven nooit op,' weet Zidane op te noemen. 'Liverpool heeft niet alleen fysieke kracht, maar technisch zijn ze ook heel goed. Ze hebben geweldige voetballers met veel snelheid.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Zidane blikt vooruit naar CL finale: Engelsen altijd moeilijk

Een korte samenvatting: Voor Real Madrid is het het derde opeenvolgende seizoen dat ze in de Champions League finale staan, waar de Franse oefenmeester een loodzware wedstrijd verwacht..

Meest gelezen