Luc Nilis ziet in Van Bommel perfecte opvolger Cocu

16-5-2018 09:10 - Door: M.d.Z.

Mark van Bommel wist zich afgelopen weekend van het kampioenschap te garanderen met 019, de eerste in 27 jaar. Volgens Luc Nilis is Mark van Bommel klaar om het stokje over te nemen van Cocu bij de selectie van PSV.

Vervolg: Luc Nilis ziet in Van Bommel perfecte opvolger Cocu

'Wanneer Cocu zou vertrekken bij PSV, dan is Van Bommel wat mij betreft de aangewezen opvolger. Daar is hij nu al klaar voor. Leeftijd en ervaring als hoofdtrainer zeggen niet alles. Zeker niet bij een man als Van Bommel. Hij heeft op topniveau gevoetbald en weet wat er gevraagd wordt,' aldus de Belg in gesprek met De Limburger.

 

Ook noemt Nilis de naam van Kevin Hofland, die halverwege het seizoen koos voor het avontuur bij promovendus Fortuna Sittard. 'Ook een jongen die warm is van binnen, maar ook duidelijk kan zijn en rechtdoorzee. Kijk maar hoe Kevin het heeft opgepikt bij Fortuna Sittard. Een geweldige prestatie.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Luc Nilis ziet in Van Bommel perfecte opvolger Cocu

Een korte samenvatting: Mark van Bommel wist zich afgelopen weekend van het kampioenschap te garanderen met 019, de eerste in 27 jaar. Volgens Luc Nilis is Mark van Bommel klaar om het stokje over te nemen van Cocu bij de selectie van PSV..

Meest gelezen