De Vrij mogelijk niet tegen Inter op slotdag Serie A

14-5-2018 16:41 - Door: M.d.Z.

Aankomend weekend staat het duel tussen SS Lazio en Internazionale op het programma, een pikant duel voor Stefan de Vrij.

Vervolg: De Vrij mogelijk niet tegen Inter op slotdag Serie A

De Oranje International liet kort geleden doorschemeren dat hij komende zomer de overstap maakt naar Internazionale, waar het duel van komende zondag voor hem dus een extra tintje heeft.

 

Waar SS Lazio bij een remise genoeg heeft aan een ticket voor de Champions League volgend seizoen, moet Inter zien te winnen om SS Lazio van de vierde plek af te krijgen en Champions League voetbal voor volgend seizoen veilig te stellen.

 

Simone Inzaghi, de trainer van Lazio, weet nog niet of hij De Vrij gaat opstellen. 'Ik weet nog niet of hij zal spelen, ik ga het deze week bekijken op de training. Luiz Felipe is zondag ook weer beschikbaar, dat is belangrijk voor ons. Bovendien heb ik nog meer topverdedigers. En los van alles wat op dit moment speelt, verkeert Stefan ook niet in een topconditie.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

De Vrij mogelijk niet tegen Inter op slotdag Serie A

Een korte samenvatting: Aankomend weekend staat het duel tussen SS Lazio en Internazionale op het programma, een pikant duel voor Stefan de Vrij..

Meest gelezen